Schouderklopje voor mezelf

Na het oprukken van przewalskipaarden en meer van dat soort onzin vond ik het Groot Dictee der Nederlandse Taal niet interessant meer. Ook zonder vergezochte instinkers die de meesten van ons toch nooit zullen gebruiken heeft onze dagelijkse schrijftaal al meer dan genoeg valkuilen, vind ik. Dus toen ik hoorde dat Wim Daniëls, de dicteeschrijver van dit jaar, er ook zo over denkt, vond ik het wel een leuke uitdaging om weer eens mee te doen.

Van de deelnemers in Roosendaal die het aandurfden in het openbaar mee te schrijven in de bibliotheek kwam ik als winnaar uit de strijd!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.