In tijden van corona

Sinds een paar dagen werkt half Nederland thuis. Iets wat ik het hele jaar al doe, maar dan wel nadat ik eropuit geweest ben om de benodigde informatie bij elkaar te schrapen. En juist dat komt nu, tijdens deze coronacrisis, stil te liggen. Mijn interviews zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. En zonder bron geen verhaal…

Wat ik nu ga doen, wordt me de laatste dagen veel gevraagd. Orde op zaken stellen, wat mij betreft. Te beginnen met het opruimen van mijn werkkamer. Want ja, het had zo mooi kunnen zijn, die kantoorruimte aan huis. Altijd je werk bij de hand, maar als je vrij wilt zijn kun je ook net zo gemakkelijk de deur dichttrekken. Enig minpuntje is dat die riante ruimte in de afgelopen jaren behoorlijk is gaan dichtslibben met ‘ooit nog eens uit te zoeken spullen’. Dus voorlopig blader ik door mijn eigen geschiedenis. Het voelt als onthaasten. Twee vliegen in één klap dus. Zo hoop ik binnenkort weer met nieuwe energie aan de slag te kunnen aan een opgeruimd bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.