sep 6, 2018 - Home    2 reacties

Genomineerd voor de Cultuurprijs!

Het is ook de jury van de Cultuurprijs Roosendaal niet ontgaan dat het project rondom architect Hurks bijzonder goed in de smaak viel bij het publiek.
Behalve de grote tentoonstelling in het museum waren er fiets- en wandeltochten, een educatief project voor de basisscholen, een theaterroute, een filmavond, een boek over de Amsterdamse School in West-Brabant en zelfs koekjes in stijl.
De jury roemt de samenwerking tussen de verschillende culturele partijen en de grote diversiteit aan onderdelen. Op www.cultuurprijsroosendaal.nl is het volledige juryrapport te lezen. Op die website kun je ook je stem uitbrengen op een van de genomineerden.

De kanshebbers zijn zo divers, dat ze absoluut niet met elkaar te vergelijken zijn. Daarom vind ik onze nominatie al een prijs op zich.

2 reacties

  • Beste José, het is heel fijn om samen met jou aan het boek over mijn broer te mogen werken. Wat mij betreft terechte nominatie!

  • Dank voor je vertrouwen, René. Helaas hebben we uiteindelijk de prijs niet gewonnen, maar de nominatie was ook al een hele eer.

Laat hier je reactie achter!