jul 3, 2018 - Home    2 reacties

Schrijven in Zeeland

Een paar dagen Zeeland is nooit weg.
Als je dat ook nog mag combineren met een flinke portie zonnig weer en het gezelschap van een paar schrijvers, zit je helemaal gebeiteld.
In het schrijfweekend dat ik voor de afgelopen dagen organiseerde samen met Liliane, werd er flink geploeterd op het begrijpelijk formuleren van ingewikkelde problematiek en het ontdekken van de mogelijkheden van het tekstverwerkingsprogramma.
En tussendoor werd er gelachen, gewandeld, gezwommen en heerlijk voorgelezen. Zo’n werkweekend is zo gek nog niet…

2 reacties

 • Hi Jose en Liliane,

  Wat een geweldig weekend. Hartelijk bedankt voor al jullie tijd aandacht en zeer goede uitleg tips en feedback op mijn eigen boek dat ik aan het maken ben.

  Ik heb nog geen boek geschreven en hoop dat ik deze af ga maken met goed gevolg….ik begrijp dat je een boek meerdere malen moet schrijven voor je er tevreden mee kan zijn om het uit te geven… ik ben begonnen dus kan niet meer terug.

  Ik raad een schrijversweekend met deze twee dames zeer aan omdat ze beide zeer vakkundig zijn en prettig gezelschap, wat ook heel belangrijk is als je een weekend met elkaar aan het werk bent.

  Heel veel liefs en tot gauw

  Jeanine Hamaker

  • Hoi Jeanine,
   Fijn dat we je weer wat verder op weg hebben kunnen helpen. Laat even van je horen als je dreigt vast te lopen, dan gaan we nog eens bij elkaar zitten.

Laat hier je reactie achter!